Idelica home

Chris Van Tichelt

Leuvensesteenweg 389

3070   Kortenberg

02/306 01 33

BTW: BE 0896 340 673

Ontdek onze overheerlijke delicatessen Ontdek onze gamma geschenken, ideeŽn en interieurartikelen Ontdek onze verzorgings- en wellnessproducten

 

Idelicaís assortiment PJ-GIN 

  

PJ Dry gin is de nieuwste creatie van Pieter-Jan die onvermijdelijk was. De Dry gin is een echte gin waar veel mogelijkheden mee zijn, aan u om ze uit te proberen.

PJ Dry gin is duidelijk een verrijkte jenever dankzij de jeneverbessen. Geen overbodige botanicals, gewoon een dry gin zoals deze hoort te zijn.

Pieter-Jan Frooninckx is een jonge ambitieuze Lubbekenaar die dit keer van zich laat horen met zijn eigenzinnige PJ gin. De bedenker van onder andere Obey Vodka en Frozen likeur heeft dit keer een zeer originele gin gecreŽerd die velen zal bekoren.

 

PJ gin is een uitzonderlijk zachte gin die zich gevaarlijk vlot laat drinken, u bent gewaarschuwd.

Ons advies: een zoete of krachtige tonic met verse gember, citroen en vťťl ijs.
Scroll naar beneden voor meer details
PJ-gin Gin PJ Elderflower  Gin PJ Apple  Gin PJ Raspberry 

PJ-gin  De PJ Dry gin is een gin op basis van jeneverbes. Het is een typische dry gin met lange distillatie en met aroma's van sinaasappel. De PJ dry gin is een sterke gin met een uitgeproken karakter en met een leuke 'crispy flavour'.

De belangrijkste botanicals zijn jeneverbes, graan en extracten van sinaasappel

The Perfect Serve:
Een copa gin glas met veel ijs / 5 cl PJ Dry Gin / Zeste van sinaasappel / een neutrale Premium Tonic.  
Gin PJ Elderflower  PJ Gin is een nieuwe Belgische gin 'infused' met elderflower. De nieuwe fles kreeg ook een volledige opfrisbeurt waarvan u het resultaat kan bewonderen op de foto.

PJ Gin elderflowergin is geÔnfuseerd met het vruchtvlees van de citroen en vlierbloesem. Het lijkt een vloeibare bloem met jeverbessen en zeer zachte rijpe citrus tonen.

Pieter-Jan Frooninckx is een jonge ambitieuze Lubbekenaar die dit keer van zich laat horen met zijn eigenzinnige PJ gin. De bedenker van onder andere Obey Vodka en Frozen likeur heeft dit keer een zeer originele gin gecreŽerd die velen zal bekoren.

PJ gin is een uitzonderlijk zachte en zoete gin die zich gevaarlijk vlot laat drinken, u bent gewaarschuwd. Fris en fruitige aroma's primeren met op de achtergrond een vleug jeneverbes.

Ons advies: een droge of krachtige tonic met citroen en vťťl ijs
 

The Perfect Serve:
Een copa gin glas met veel ijs / 5 cl PJ Elderflower / Zeste van Citroen / neutrale Premium Tonic  
Gin PJ Apple  PJ Apple gin is -voor zover wij weten- de eerste echte uitgesproken appel gin. Doordat er 6 verschillende appel variŽteiten worden gebruikt ontstaat een originele complexiteit aan geuren die werkelijk 'mindblowing' is!

PJ appel gin is een zeer toegankelijke, licht zoete gin met een fenomenale explosie aan appels in de neus. Zeer vrouwvriendelijk en zomer-proof.

PJ appel gin heeft een lekkere afdronk die doet denken aan grootmoeders vers gebakken appeltaart met rozijnen.

De PJ appel gin is leuk om te combineren met de betere tonic soorten met voldoende ijs. Deze gin zal veel mensen doen verbazen door zijn aroma.

Wij adviseren om deze appel gin te combineren met een droge en neutrale tonic en zeker geen gearomatiseerde tonic te gebruiken.
 
Gin PJ Raspberry  De PJ raspberry gin is een nieuwe fruit gin met een fel zoet parfum van frambozen. Het verassende zit hem in de smaakt. Dit komt doordat men de frambozen mee laat distilleren.

Anders dan dat de geur doet vermoeden is de rasberry gin de droogste uit het PJ gin gamma. Er werd geen suiker toegevoegd en de kleur is 100% natuurlijk. De geur doet je een beetje denken aan en 'Pomme d'amour' op de kermis.

Wij adviseren om deze frambozen gin te combineren met de Mediterranian Fever-Tree tonic, vergezeld van voldoende ijsblokken en een blaadje verse munt.
  

 

exclusieve import van:

Raccolta Sapore
Raccolta Sapore 
Raccolta Sapore
Mancino
 
Adelia 
Frantoio catalogus
Frantoio
Erbario catalogus
Erbario 
Amabiente catalogus
Amabiente

Mailen naar

Mail ons


 

Copyright © [2016] - Verkoopsvoorwaarden - Algemene voorwaarden voor verzending - Sitemap - Mailen naar idelica - Delicatessenmand bestellen?