Idelica home

Chris Van Tichelt

Leuvensesteenweg 389

3070   Kortenberg

02/306 01 33

BTW: BE 0896 340 673

Ontdek onze overheerlijke delicatessen Ontdek onze gamma geschenken, ideeŽn en interieurartikelen Ontdek onze verzorgings- en wellnessproducten

 

Idelicaís assortiment espressoapparaten

IDelica garandeert u een uitstekende dienst na verkoop.
Een eigen technieker (gediplomeerd electrotechnisch installateur)

zal de meeste defecten op zeer korte termijn oplossen.

Daarnaast hebben we een contractuele overeenkomst met onze leveranciers

om ernstigere defecten binnen een redelijke termijn door hen te laten herstellen.

Alles begint echter bij een degelijke en professionele uitleg.

Bij aankoop van een toestel maken we graag voldoende tijd om u een deskundige uitleg te geven. Het juist en goed gebruik van uw toestel is de beste garantie om lang plezier te hebben van uw aankoop.

Vakmanschap is onze troef!

 

Jura, krachtig merk

 

(Alle modellen steeds op bestelling, snelle leveringstermijn)

 

IMPRESSA J9.4 One Touch TFT

 

Uniek, individueel, snel

De nieuwste JURA-volautomaat voor koffiespecialiteiten uit de succesvolle IMPRESSA J-serie weet echt indruk te maken. Het ingenieuze bedieningsconcept kan niet gemakkelijker.

De Rotary Switch en de TFT display zorgen ervoor dat u de koffiespecialiteit kunt bereiden die u wenst. Heel eenvoudig door uw intuÔtie te volgen. De moderne Aroma+ molen is de ultrasnelle manier om verse bonen te malen terwijl tegelijkertijd alle heerlijke aromaís bewaard blijven. Het nieuw ontwikkelde thermoblok warmt op in recordtijd. De koffie wordt onder ideale condities bereid waardoor de resultaten altijd uitstekend zijn. Gegarandeerd. Voor de perfecte hygiŽne zijn er afzonderlijke uitlopen voor koffie, cappuccino en heet water.

Het uiterlijk is imponerend. Met het massieve metalen front dat gemaakt is van gegoten aluminium en met de zijpanelen die een zwart, soft-touch oppervlak hebben, kan de IMPRESSA J9.4 One Touch TFT niet anders dan indruk maken!

         TFT-display met Rotary Selection

         Latte macchiato en cappuccino met ťťn druk op de knop zonder dat het kopje hoeft te worden verplaatst

         Afzonderlijke uitlopen voor koffie, cappuccino/Latte macchiato en heet water

         Traploos in hoogte verstelbare cappuccino-uitloop (110 - 153 mm)

         Technologie voor fijn schuim

         Aroma+-molen

         Roestvrijstalen isoleer-melkhouder

         Zero-Energy Switch

         Energie-efficiŽntie: Energie-efficiŽntieklasse A

Klik om de foto te vergroten...

(klik op de foto voor vergroting)

 

   meer informatie

Er doet meer en meer een gerucht de ronde dat toestellen van bepaalde Ďgroteí merken met dezelfde elementen als Jura gemaakt worden.

Aan de ene kant is het wel mooi deze merken zich willen linken aan de kwaliteit van het merk Jura, maar het is niet volledig juist geformuleerd.

 

Jura wilt blijven vernieuwen, blijven evolueren, maar aangezien ontwikkelingskosten voor nieuwe technologieŽn verschrikkelijk hoog liggen worden bepaalde elementen (molen, zetgroep, thermoblok) van Jura na een tijd doorverkocht.

Dit gebeurd ENKEL omdat ze op dat moment bij JURA reeds een nieuwer en efficiŽnter element hebben ontwikkeld en de oude elementen dus toch niet meer zullen gebruiken.

Nu dat Jura bekend staat voor zijn vakmanschap en premium kwaliteit zijn er natuurlijk andere merken die hiervan gebruik willen maken om een meerwaarde te geven aan hun eigen producten.

 

Zulke toestellen die dus met Jura elementen werden gemaakt, werden dus enkel met elementen gemaakt die door Jura reeds werden afgeschreven.

Enkel Juratoestellen beschikken over de knowhow, premium elementen en laatste technologie die enkel van Jura kan worden verwacht!

 

En DAT mag gezegd worden!

exclusieve import van:

Raccolta Sapore
Raccolta Sapore 
Raccolta Sapore
Mancino
 
Adelia 
Frantoio catalogus
Frantoio
Erbario catalogus
Erbario 
Amabiente catalogus
Amabiente

Mailen naar

Mail ons


 

Copyright © [2016] - Verkoopsvoorwaarden - Algemene voorwaarden voor verzending - Sitemap - Mailen naar idelica - Delicatessenmand bestellen?